Guardar en Favoriting

les veus

Cristina Bota  

És treballadora i li agrada anar de cara a la feina; això sí, a l’hora de la pausa... a xerrar i fer broma! Sempre té mil coses a fer i va ben atabalada, suposem que és per això que s’ha tornat addicta a l’agenda. La Cristina, a l’hora de cantar, fa de tot: aguts, greus i el que convingui. Ara bé, si us plau... que no hi hagi el Re

Eli Durán

Sota l’aparença tímida i callada de l’Eli, s’hi amaga una persona molt “xistosa”, “salerosa”, somniadora i oberta a tot. És molt organitzada i per això li ha tocat el rebre i ens fa de tresorera. Li encanta conduir i sempre està disposada a portar el cotxe, on no hi falta mai una dosi de bona música a tope. És la nostra subministradora legal de pastilles de potassa.

Maria Faig

Té mil registres, i el millor és el del riure: quan ella comença és com una ona que s’escampa i ja ningú no pot parar. Sempre porta alguna cosa per menjar, que comparteix amb totes, sobretot fruita, i si pot ser mandarines del jardí, millor! És com un cargol, sovint duu la motxilla  a l’esquena per poder-se quedar a dormir allà on convingui.

     Maria Nicolau

    La Maria és el nostre pilar harmònic i com a tal, la seva especialitat són els dums, els sap fer de totes menes! Potser és perquè sempre porta el ritme que sap ballar amb una gràcia especial que fa que tothom la miri bocabadat. És la mística del grup i li agrada la pau i la tranquil·litat; per això, de tant en tant, necessita desconnectar de tot i marxar uns dies

Roser Reyner

És el nostre "oso amoroso", sempre és dolça i afectuosa amb totes. Sap escoltar els altres i també la música. És una somniadora nata i sap lluitar perquè els seus somnis es facin realitat. Sempre serena, això es reflecteix en la seva manera de cantar, tranquil·la i segura.